Wij geloven dat veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en organisaties genoodzaakt zijn te vernieuwen om bestaansrecht te behouden. Hierbij zien wij dat ketensamenwerking, lean inrichten werkprocessen en medewerkers een cruciale rol spelen. Daarnaast zien wij dat organisaties ondersteuning wensen bij het implementatie traject. Dit om eigenaarschap bij medewerkers in alle lagen van de organisatie te bevorderen en het gewenste werkproces te borgen. Dit is waar wij ons op richten.
PTC groep doet dit door vooraf goed te luisteren naar wat onze opdrachtgever zoekt, actief mee te denken en te adviseren. Om vervolgens een zorgvuldige selectie te maken uit ons netwerk aan professionals en vakspecialisten met ruime ervaring in die sectoren. Hierdoor zijn wij in staat de visie en processen bij onze opdrachtgevers aan te scherpen, partijen te verbinden, eigenaarschap te creëren en blijvende verandering te realiseren.
PTC Groep werkt vanuit drie vestigingen; Oldenzaal, Oss en Wezep. Wij begeleiden op locatie en detacheren professionals. Deze leveren een kwalitatieve bijdrage aan het verbeterproces en borgen onze resultaatgerichte werkwijze op de werkvloer. PTC Groep professionals zijn gepassioneerd en hebben jarenlange ervaring in re-integratie, industrie en onderwijs markt. Onze vestigingen beschikken over specialisten op het gebied van organisatieverandering, methodische competentieontwikkeling, onderwijskunde en leermiddelen, lean-procesoptimalisatie, training-coaching en inrichten van academie’s.
Wij werken vanuit één doelstelling: het structureel verbeteren van resultaten en borgen van mens- en organisatieontwikkeling.
Onze kernwaarde hierbij zijn:
– klantgericht denken en handelen
– resultaatgericht werken
– kwaliteit leveren vanuit passie en specialisme
– synergie realiseren door herkennen en inzetten van team- en persoonlijke kwaliteiten