Vacature: TRAINER/COACH SOCIALE DOMEIN
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar één trainer/coach, die inzetbaar is op diverse opdrachten bij onze klanten binnen het sociale domein.

Met de invoering van de participatiewet is er veel veranderd binnen het sociale domein. Sociale werkvoorzieningen staan veelal voor de transitie naar werkleerbedrijf en samenwerking binnen de 3 O’s is belangrijker dan ooit (Ondernemers, Overheid en Onderwijs). Onder leiding van een (senior) consultant maak je tijdelijk deel uit van het programmateam van onze opdrachtgever, deze geeft richting aan projecten. Als trainer/coach ondersteun je (senior) consultants bij het vaststellen van trainingsprogramma’s en het trainen van de methodiek voor arbeidsontwikkeling. Aansluitend coach je op de werkvloer om het proces voor methodische arbeidsontwikkeling te borgen binnen o.a. gemeenten, re-integratie (SW) bedrijven en werkgevers. In samenwerking met de senior consultant adviseer je wat nodig is om blijvende verandering te realiseren.

Als trainer/coach ben je ambassadeur van PTC Groep. Je werkt onder leiding van een (senior) consultant binnen projectteams. Je hebt affiniteit met mens- en organisatieontwikkeling en software applicaties en stelt hoge eisen op het gebied van kwaliteit.

BEDRIJFSPROFIEL PTC GROEP
PTC Groep is een dynamisch, sterk groeiend bedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van arbeidsontwikkeling in het sociale domein. Wij zien het als ons voorrecht dat wij onze opdrachtgevers mogen begeleiden bij de veranderopgave waar zij voor staan; het verder professionaliseren van het participatieproces. Dit doen wij met vakspecialisten en professionals die elke dag opnieuw hun toegevoegde waarde willen leveren aan onze klanten. Hierbij ligt onze kracht in het regionaal verbinden van overheid- ondernemers- onderwijs, optimaliseren van processen én methodische arbeidsontwikkeling.

JOUW PROFIEL:
• Affiniteit met het Sociale Domein.
• Afgeronde HBO-opleiding.
• Je hebt ervaring met het verzorgen van trainingen en coaching.
• Je staat open voor diverse werkzaamheden en je bent voortdurend bezig met je eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van PTC groep én van de opdrachtgever.
• Vanuit jouw persoonlijke passie en drive weet je mensen te inspireren en te motiveren.
• Je bezit scherpte en bent pro-actief ingesteld.
• Je bent (in overleg) bereid op opdrachten door het gehele land ingezet te worden.
• Pre is ervaring met de participatiewet en het werkveld van de sociale werkvoorziening of gemeentelijke werkomgeving (WSP, afdeling werk).
• 32-36 uur beschikbaar. Ons kantoor is gevestigd in Ravenstein, echter, voor deze functie ben je ook op diverse plekken in het land inzetbaar. Voorkeur woon-werk reistijd maximaal 45 minuten.

ONS AANBOD:
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Je wordt opgeleid tot specialist op gebied van methodische arbeidsontwikkeling binnen ons werkveld door een senior trainer/consultant.

• Je wordt ingezet op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers en werkt vanuit kantoor in Ravenstein;
• Je hebt een vast aanspreekpunt binnen PTC Groep;
• We organiseren een aantal keren per jaar kennissessies met je collega’s van PTC Groep;
• Persoonlijke groei en loopbaanperspectief binnen de organisatie;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd? Stuur een motivatie met CV naar a.wijnakker@ptcgroep.nl
Voor vragen kun je altijd bellen met Alex Wijnakker op 06 – 39 267 697

Trainer Coach Sociale domein

 

PTC Groep detachering zoekt ook zelfstandige professionals:
PTC zoekt praktijkopleiders, jobcoaches, consulenten en projectleiders die inzetbaar zijn op diverse opdrachten bij onze klanten binnen het sociale domein. Je bent werkzaam als bijvoorbeeld (senior)consulent, praktijkopleider en coacht. Daarbij coach je professionals binnen gemeenten en SW bedrijven bij de uitvoering van het re-integratieproces en borgt daarmee verandering en methodische werkwijze. Je bent als ware de verandermotor op de werkvloer bij de klant.